Thursday, November 3, 2011

i've actually lost interest in this blogging thing; hence the last entry was dated 3 october..tu pun it was just AZ's song lyrics. FB pun dah membosankan, that leaves Twitter.

Monday, October 3, 2011

P E R N A H K A H

pernahkah engkau berfikir
apa yang ku lakukan
itu cinta
pernahkah engkau sadari
setiap ku bicara
itu cinta
pernahkah engkau mengerti
yang ku inginkan
berdua denganmu
walaupun hanya sedetik
memandang wajahmu
itu cukup bagiku
h a n y a  k a u  y a n g  k u  m a u
k u  t a k k a n  h i d u p  t a n p a  d i r i m u
h i d u p  t i a d a  a r t i n y a
b i l a  a k u  t a k  b i s a
m e m i l i k i  d i r i m u
dan bila kau rasakan
seperti yang kurasakan
sambutlah tangan ini
dan berikan cinta
dan bila kau tak mengerti
dengarkan lagu ini
ku berkata sejujurnya
dan ku...cinta kau.

i simply love this song and i am dedicating this song to the singer - bang Nuar kuuuu
boleh ka?

Friday, September 30, 2011



t.o.d.a.y.  f.e.e.l.s.  s.a.d.  


Tuesday, August 2, 2011

Ya Allah, jika benar ini dugaanMu, aku redha. Andai dugaan dan balasan yang Kau beri kini adalah ke atas kekhilafan ku di masa lalu, aku redha Ya Allah. Kau lebih mengetahui akan apa yang terbaik buat diriku dan keluarga. Jika benar kejauhan dan perpisahan ini boleh mendatangkan kebaikan dan kebahagiaan di masa hadapan, aku terima. Jika perpisahan ini lebih mendatangkan keburukan, aku dengan rendah dirinya memohon padaMu ya Allah, berilah petunjuk dan hidayahMu. Bantuilah hambaMu yang lemah ini. Sesungguhnya hanya padaMu aku berserah.

Thursday, July 21, 2011

[missing pic]

tengok Fenomena 29 jun 1990
rm4.50 je kot
...ooops it was a Friday
wasn't i suppose to be at the tuition centre then?

Tuesday, July 19, 2011

[missing pic]

i was going through my box to do some spring cleaning
terjumpa pulak benda alah nie
tahun 90 tuu from Superman plak tuuu
hehehe.. berani letak kat sini coz i know 
dia tak pernah jengah ke sini.
alah..kalau jengah pun...takde maknanya pun
setakat kenangan lama di angin lalu
he's happily married ngan wife cantik dia :)
hmm....apa lagi agaknya ada dalam kotak nie ek?

Thursday, July 7, 2011

[missing pic]

awak buat saya selalu teringatkan awak.

Tuesday, July 5, 2011

[missing pic]

biarkanlah saja diriku sendirian tanpamu
biarkanlah saja diriku sepi tanpa kata..
mungkinkah segala derita di jiwa
akan terubat jua akhirnya.

Friday, June 24, 2011

u choose to ignore all of my feelings
and do as you please
like i am some dumb-ass shit
i'm feeling miserable
all thanks to you.

Tuesday, June 21, 2011

Wednesday, May 4, 2011

flowerpot ~ alex chu

you come to me from some place far away
my heart trembles, how can i express my feelings?
you stole my heart from the start
and give me an incurable sickness
i want to become a flowerpot, i pray always
i'll become a flowerpot that sits on your small windowsills
though i can't speak or want anything at all
i'll be able to see you smile and feel your touch once a while
and i'll be the one gazing at our face as you sleep
you leave me for some place far away
how can i stop my tears from falling?
you had my heart from the start
and made me suffer an incurable sickness
i want to become a flowerpot. i pray always
i'll become a flowerpot that sits on your small windowsills
though i can't speak or want anything at all
i'll be able to see you smile and feel your touch once a while
and i'll be the one gazing at your face as you sleep

Monday, April 25, 2011

i say this, u say that

i say this, you say that
i said no, you said yes
i did the things i do cause i love you
you did the things that pleases you
cause you love me too.

Wednesday, April 20, 2011

wanna try

berulang kali soalan tu ditanya. seingatnya perkataan itu sering dipakai ketika zaman cinta monyet. would you like to go steady, kita couple nak, nak jadi girlfriend saya? tulah ayat-ayat lazim yang sering digunakan. biler dah berusia nie, ditanya soalan macam tu rasa janggal pun ada. tak tau nak jawab apa. habis-habis dijawab dengan 'hahaha'. bersetujukah saya dengan cadangan itu? malu tapi mahu? woot! sapa dalam dunia ni yang tak mahu menyayang dan disayangi. tapi biler ditanya sedemikian, terkedu dibuatnya. tidak bolehkah satu-satu perhubungan itu dimulakan dari berkawan dan seterusnya menyerahkan kepadaNya untuk menentukan perjalanan perhubungan itu. i still think of him every single day, tu tak boleh dinafikan. To just go out there and say that, yes I'll give it a try doesn't seem fair to the other party. I personally feel we should just start out slow and see where our feelings take us. maybe by then i can still love him and place him in a memory box somewhere deep within me and go on with my new life with you. betul tak? dan mungkin jua ketika itu, saya sudah boleh mula belajar berkongsi, jika itu takdirNya.

Tuesday, April 19, 2011

mimpi yang bermain

mimpi yang bermain dengan jiwa dan perasaan. hmmm...mimpi semalam adalah sesi ramah mesra yang dah lama ditinggalkan. kami berborak, bergelak tawa, bertepuk tampar, indah. senyumannya masih semanis dulu. pandangan matanya masih mampu membuat jantungku berdegup laju. aku rindu, rindu teramat.
dan aku sering ditanya kenapa aku tidak pernah mahu membuka hati aku untuk menerima cinta yang lain? 

Monday, April 11, 2011

Honey Bi

ME time that i had last weekend was spent at the Sepang where Rain performed.
went with another Rain fanatic, me dearest sister Kak Mah and Callie
tempat we all berdiri agak berdekatan jugaklah dengan stage. niat di hati macam nak berdiri depan pagar betul-betul depan stage, tapi apakan daya....ada ajumma-ajumma lain yang lebih pantas dari kita orang. hahaha serious ajumma ok. the ground where we stood was full with batu-batu yang bersegi-segi. bayangkan berdiri menunggu honey Bi tersayang mula perform at 9. harus longlai gitu.














opening act ada this Ford supermodel contest. the audiences dah kind of restless menunggu sekian lama, kena pulak layan tengok model buat catwalk. hmm apa signifikasinya membuat show sedemikian sebagai show pembukaan? ontahlah, tak dapek makcik nak nolong jawabnye. pastu kluar plak si Joe Flizzow and Altimet, lagilah kebosanan yang melampau. yelah to me yang tak layan lagu-lagu depa memanglah bosan..tak taulah plak kot ajumma-ajumma kat depan tu ikut terloncat skali ngan Joe, tu lainlah.

the minute honey Bi muncul....waaaahhh!!!! gegak gempita dibuatnya.
note: for clearer view of him, click on the pic.

hahahaha...i'm gonna use up all my pics storage allocation kalau letak semua. these are just a few of the hundred that i took. aaahhh...the songs, the dance movement, the sweat, his pinkish skin colour everything was in order even the way the clothes fit him all in the right places woot!!!
sangat-sangat berpuas hati. the crowd closest to us was cool. same fanatic yang tak kisah to dance and shout segala, walaupun dah boleh masuk kategori ajumma jua tapi taklah sehebat ajumma kat depan pagar tu hehe.



Tuesday, April 5, 2011

i want to love someone whose heart has been broken, so that he knows exactly how it feels and won't break mine.

Thursday, March 24, 2011

i am tired. 
tired of talking, tired of crying...
tired of everything. 
it's just not fair for you to leave me to handle these kids and life. 
tired of trying to make people listen to me.
tired of having to explain myself.
tired of thinking and trying to keep it altogether.
i am just TIRED.

Monday, March 21, 2011

sakit

kalau disebut, orang akan merasa menyampah. seperti kisah yang tiada kesudahannya. sakit yang ditanggung tidak kelihatan pada zahirnya. secara luarannya, aku boleh menjadi seorang yang peramah, mengusik teman-teman berdekatan, bertepuk-tampar dan bergelak-tawa seakan melupakan segala duka lara. ada ketikanya aku jua boleh menjadi orang yang pendiam dan memencilkan diri dari semua. kala aku berdiam adalah yang paling menyakitkan. diam memikirkan masa lampau yang masih erat aku genggam. diam mengenangkan balasanNya. aku diam, aku fikir, aku marah dan aku membenci diri aku sendiri. segala kekusutan dan kekalutan yang berlaku adalah atas kekhilafan aku yang jahil. atas kejahilan itu maka kini aku diduga. dugaan yang Dia rasakan aku mampu menempuhinya. Ya Allah, aku bermohon padaMu, berikanlah aku kekuatan untuk meneruskan hidup ini, teguhkanlah imanku untuk menempuhi segala dugaan dan cabaran dalam membesarkan anak-anak yang telah diamanahkan padaku. Kiranya aku tersasar, berikanlah aku petunjuk dan bawalah aku kembali ke jalanMu ya Allah.

engagement & a birthday

last Saturday, niece got engaged and Mak turned 75.
*pic taken by one the kanak-kanak riang
they share the same birth dates and turned 75 last saturday.
at the end of the engagement ceremony, eldest brother held a mini celebration
for both his mom and MIL.

birthday boy

long overdue post...
the 1st cicit of the Omarians, lil Aqil turned 1.
had a little get-together at USJ17
pot luck and pool
 

Saturday, February 12, 2011

Love Hurts

you can never love a person too much cause when you do, you might end up getting hurt. and you promise yourself you would never put yourself in the same position ever again. then things start to show some good progress and you're happy and start to think it was just a stupid phase that you had to go through in order to make it. just when you felt that everything was going as planned, BOOM!! you get smacked in the face and hurt all over again. you distance yourself while at the same hoping that the silent treatment will knock some senses into him. you try to hold yourself for the longest possible before giving in. but that usually only lasts for a couple of days cause you love him too much to ignore him. you forgive but not forgotten. and the cycle continues. over a certain period time, the forgotten gets piled up and gets too much for you to handle. so what do you do?

Wednesday, February 9, 2011

we've all been hurt by love, it's out of our hands
for all it's worth, i'm drawing a line that's in the sand
another morning just won't do
i need your love to shine on through or it won't be new
whatever it takes, my love, i'll find it
whatever it takes my love
to put the lonely days behind us, i'm laying it down
whatever it takes, my love
IF THERE'S A CHANCE FOR TWO HEARTS TO CELEBRATE
TO BLOW OUT SOME CANDLES AND TEMPT THE HANDS OF FATE
YOU MAKE A WISH, I'LL MAKE ONE TOO
CLOSE YOUR EYES, LOVE, WHEN YOU DO, OR IT WON'T COME TRUE
whatever it takes, my love, i'll find it
whatever it takes my love
to put the lonely days behind us, i'm laying it down
whatever it takes, my love
cause i've been wandering round with the same old blues
that have been dragging me down
IF YOU FEEL THE SAME WAY TOO, MAYBE IT JUST TAKES TWO.

~michael buble: whatever it takes~

Wednesday, January 19, 2011

anyone can make you smile or cry, 
but it takes someone special
to make you smile when you
already have tears in your eyes.

Thursday, January 13, 2011

send someone to love me
i need to rest in arms
keep me safe from harm
in pouring rain
give me endless summer
.... i feel the cold
feel i'm getting old
before my time.

Thursday, January 6, 2011




though i don't say often.... i love the brats and can't imagine life without them.
it hurts when i hurt them or when others do the same.
i'm not a perfect mom and can be a monster at times..
i do hope they would forgive me..someday.

Wednesday, January 5, 2011

pinjam dari Aisyah's
bila tengok gambar ni, rasa rindu teramat pada arwah Pak and Mak's oldself
al-fatihah.