Wednesday, December 15, 2010

i 'm not a perfect person
there's many thing i wish i didn't do
but i continue learning
i never meant to do those things to you
and so i have to say before i go
that i just want you to know
i've found a reason for me
to change who i used to be
a reason to start over new
and the reason is you
wuish! dalam sibuk hari nie 
(ye hari ini saya mempunyai tugasan untuk dilakukan walaupun masih tidak ber'bos), 
masih boleh ber'emo lagi. 
biler teringat pada arwah pak, sedih.
terbayang arwah Mie, sedih lagi.
tu biler teringatkan yang dah takde.
terkenang pulak pada abang-abang yang nun jauh di Gombak dan Kedah, hati jadi sayu
rindukan anak bujang yang sepi tanpa berita lagilah meruntunkan jiwa.
dek rindukan lelaki-lelaki yang pernah dan masih wujud dalam diari hidup, meleleh sorang-sorang
nak mandi, leleh. duk kat meja pun leleh...pendek kata boleh jadi minah leleh lah hari nie.
nak PMS ke? baru je selesai.

Tuesday, December 14, 2010

waktu terasa semakin berlalu
tinggalkan cerita tentang kita
akan tiada lagi kini tawamu
tuk hapuskan semua sepi di hati
ada cerita tentang aku dan dia
dan kita bersama saat dulu kala
ada cerita tentang masa yang indah
saat kita berduka saat kita tertawa
teringat di saat kita tertawa bersama
ceritakan semua tentang kita
ada cerita tentang aku dan dia
dan kita bersama saat dulu kala
ada cerita tentang masa yang indah
saat kita berduka saat kita tertawa

wah! kangen banget pada suara lemak-macho dia. pada awal-awal kes sensasi dia, memang terasa disappointed yang teramat. disappointed hingga sanggup search untuk vids yang hebat diperkatakan. but then sehingga hari nie, i've not viewed the said videos walaupun ada je dalam my hdd. depa yang tahu i'm such a huge fan of him started to make fun. saying this and that. nak kata apa, senyum jelah. whatever he did, that is between dia and Him. manusia tak pernah lari dari melakukan kesilapan. pray that he finds his way back just like someone i know did. apa-apapun, i'm still a HUGE fan of  his talent.
disember datang dan pergi. alhamdulillah, setahun berlalu, moga diberi kesempatan untuk bertahun-tahun lagi, amin.
bila penyakit M datang melanda, banyak benda yang dibuat tapi asyik ditangguhkan dengan secara tidak sengaja. seperti mana blog nie yang dah mula bersawang. setiap kali selepas jari-jari nie mengetuk papan kekunci membina ayat yang berbaris-baris, secara tak disengajakan akan tertekan butang Delete.

p.s have i been Deleted too o, chin-aehaneun hyeongje?

Saturday, December 4, 2010

minah nie mengelabah tak tentu hala
baru komen suh Lifehouse datang jenguk Malaysia since they are in Jakarta rite now..
tup-tup ada nie dalam inbox